Tante Tien

Over ons / Werkwijze

Over ons :

Ik ben Kristien, jonge veertiger, gelukkig getrouwd met Wim en fiere mama van Thomas (°2006) & Paulien (°2009).
Ook Jacky onze geadopteerde Teckel is een fijn deel van ons gezin. 

 

De droom om van mijn ‘uit de hand gelopen hobby’ mijn werk te kunnen maken werd werkelijkheid in oktober 2018. Met veel enthousiasme (en een klein hartje) begon ik aan dit grote avontuur.

Dit is Tante Tien, mijn passie,… waar je terecht kan voor puur, eerlijk en duurzaam Tweedehandsgeluk.

Want wat jij koopt en draagt, doet er toe! 

Wij streven naar:
• Mooie duurzame tijdloze stuks met dagelijkse aanvoer van nieuwe stuks
• Eerlijke prijzen tov de fast-fashion
• Een propere, frisse en ordelijke échte winkel, eentje met winkelrekken én een pashokje
• Persoonlijke én kindvriendelijke winkelervaring
• Een eenvoudig consignatiebeleid 

Van februari tot augustus verkopen we lente- en zomerkleding en van september t/m januari herfst- en winterkleding.
Na de seizoenswisseling (15 februari en 15 augustus) kunnen jouw overgebleven stukken gedurende 2 weken worden opgehaald.

Bij het binnenbrengen van kledij / speelgoed / accessoires / … gaan we ervan uit dat je akkoord gaat met onze voorwaarden.

 

Werkwijze / Voorwaarden :

Je kan jouw recente, vlekvrije, proper gewassen en gestreken merkkleding binnenbrengen op afspraak vanaf maat 4 jaar t.e.m. Small.

Er zijn vast artikelen die te klein zijn geworden. Tijd om eens kritisch door je kast te gaan. Hergebruik je kleding en geef ze een tweede leven door ze binnen te brengen bij Tante Tien. Niet alleen ruim je je kasten op, maar je kan er ook nog wat aan verdienen.

We werken in combinatie van twee seizoenen, voorjaar en najaar. Vanaf januari kan je jouw lente- en zomerkleding binnenbrengen. Aansluitend vanaf augustus nemen we dan kleding aan voor het herfst & winterseizoen.

Bij Tante Tien verkopen we tweedehands, ook wel merkkleding uit het midden en hoger segment.
De kleding, schoenen en accessoires die worden verkocht zijn zo goed als nieuw of vaak zelfs helemaal nieuw.
Heb jij nog mooi, oerdegelijk houten speelgoed waar niet meer mee gespeeld wordt? Geef deze dan een tweede leven bij Tante Tien.
Ook met jouw elektronische Eco-Cheques van Edenred kan je bij Tante Tien onze tweedehandskleding aankopen.
Wil je helemaal op de hoogte blijven?
Volg dan zeker onze Facebook en Instagram pagina.

Bij het inbrengen van kleding en/of accessoires ten behoeve van verkoop door Tante Tien accepteer je de volgende voorwaarden : we nemen kleding in op basis van consignatie, wat er niet werd verkocht krijg je terug. Tante Tien bepaalt de verkoopprijs van de ingebrachte artikelen. Mocht er een speciaal item bij zitten mag u uiteraard altijd een gewenste prijs aangeven. Tante Tien mag te allen tijde de prijzen verhogen evengoed als verlagen en dit ten goede van de verkoop van de artikelen. De kleding wordt gedurende het seizoen geëtaleerd, tegen het einde van het seizoen worden alle artikelen afgeprijsd. Na de verkoop / solden dien je jouw kleding in de afgesproken maand af te halen : in de maand februari voor de herfst- en wintercollectie en in de maand augustus voor de lente- en zomercollectie.

LET OP ! Kleding die niet wordt opgehaald in de afgesproken maand, wordt per direct geschonken aan O.L.Vr. van Smartenparochie, zij verdelen deze onder de arme gezinnen in Merksem. Tante Tien besteedt de grootste zorg aan uw artikelen. Uw kledinginbreng is op eigen risico. De ingebrachte artikelen zijn door Tante Tien niet verzekerd tegen brand- en waterschade. Zoekgeraakte, kapotte of gestolen artikelen worden niet vergoed. Tante Tien keert 40% van de verkoopprijs uit aan de inbrenger.
Uw tegoed door inbreng vervalt na een periode van 3 maanden. Wij nemen geen kleding van grote winkelketens, o.a. Hema, Esprit, Mexx, Only, Primark, H&M, Zeeman en soortgelijke merken in. U kan kleding binnenbrengen vanaf maat 92 en voor de jeugd tem de kleinste damesmaat.

BELANGRIJK : per binnenbrenger nemen wij ongeveer 30 stuks aan. Zo bieden bij onze klanten een mooie variatie aan merken en maten. Uiteraard vinden wij het fijn dat u thuis reeds een goede selectie maakt.

Voor het binnenbrengen van kleding werken wij graag op afspraak, Dit kan door op onderstaande button te klikken en het formulier in te vullen, per telefoon op 0468/ 466 882. Mocht je nog bijkomende vragen hebben neem dan gerust contact met ons op. Uiteraard stellen wij ons graag flexibel op indien u buiten de openingstijden uw kleding wil binnenbrengen. Mocht je nog vragen hebben neem dan gerust contact met me op. Succes met het uitzoeken en graag tot binnenkort !