Maak een afspraak

Bij ons kan je iedere dag kleding inbrengen op afspraak. We zoeken ter plekke de pareltjes eruit die we ophangen in de winkel en kan de rest mee naar huis. Zo komt je kleding altijd goed terecht ! Zie hieronder onze werkwijze en voorwaarden :

Wij nemen kinderkleding in vanaf maat 92 tem maat.176 of XS/S en ook accessoires. Tussen 1 februari en 30 juni uitsluitend lente- en zomergoed en tussen 1 augustus en 31 januari uitsluitend herfst- en wintergoed. Ingebrachte kleding: We hanteren een strenge selectie. De kleding moet schoon en gestreken zijn en er representatief uit zien. Dat betekent geen vlekken, gaten of andere vormen van gebruikssporen. Hoe representatiever, hoe sneller een item zal verkopen. Ingebrachte artikelen worden door ons geprijsd en in de winkel opgehangen. Na verkoop ontvangt u 40% van de verkoopsom.

Reken ±25min voor jouw inbreng-afspraak. Je krijgt per mail een gedetailleerde ontvangstbevestiging met een overzicht van alle ingebrachte items. De kleding gaat direct na het prijzen de winkel in.

De kleding moet in het huidige modebeeld passen. Houd er rekening mee dat onze criteria richtlijnen zijn en dat het modebeeld elke dag verandert. Wij behouden ons altijd het recht kleding te weigeren. Tante Tien is niet aansprakelijk voor vermissing of beschadiging.

Kies datum en tijd